Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

10-02-2017: Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων που διαπράχθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων που διαπράχθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας

Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων που έλαβε χώρα στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το πρωί της (21-12-2014), ο 40χρονος μαζί με άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν από ανοιχτή είσοδο στην οικία 86χρονου ημεδαπού και της 82χρονης συζύγου του και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας το συνολικό χρηματικό ποσό χιλίων διακοσίων (1.700) ευρώ.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες αφαίρεσαν το σταθμευμένο έξω από την οικία Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 86χρονου, το οποίο το πρωί της (29-12-2014) βρέθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας στην πόλη του Βόλου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.