Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

03-02-2017: Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για ένοπλες ληστείες σε ταχυδρομικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για ένοπλες ληστείες σε ταχυδρομικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις

Συνελήφθη, την 1-2-2017 στην περιοχή της Ομονοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 44χρονος ημεδαπός για ένοπλες ληστείες σε ταχυδρομικά καταστήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης απο τον Μάρτιο του 2015, εισέρχονταν σε τ αχυδρομικά καταστήματα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και με την απειλή πιστολιού ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία. Επιπλέον κατά τη διαφυγή του χρησιμοποιούσε όχημα συγκεκριμένου τύπου.

Για την ανεύρεση του δράστη, συστάθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία μετά από πολύμηνες αναζητήσεις κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και να τον εντοπίσει στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου και τον συνέλαβε.

Από την περαιτέρω έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, ένα (1) πτυσσόμενο γκλόπ, δύο (2) φυσίγγια και ένας (1) γεμιστήρας ενώ ακόμη κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο διάπραξης των ληστειών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί οκτώ (8) περιπτώσεις ληστειών από ταχυδρομικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.