Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-01-2017: Συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη το Σάββατο (14-01-2017) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου 57χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, ο 57χρονος διαπιστώθηκε να λειτουργεί το κατάστημα, στερούμενος σχετικής άδειας, καθώς και να έχει εγκαταστήσει σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους αυτου:

  •  (6) τραπέζια πρόσφορα για τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “ POKER ” και
  •  (16) παιγνιομηχανήματα, εκ των οποίων (11) λειτουργικά, πρόσφορα για την διενέργεια του ηλεκτρονικού τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου “ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ”.

Αξιοσημείωτα είναι τα ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει ο 57χρονος με σκοπό να αποφύγει τους ελέγχους των διωκτικών αρχών.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των (1.070) ευρώ, (16) παιγνιομηχανήματα, (4) τράπουλες και άλλα.

Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου .