Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

27-04-2016: Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για εισαγωγή και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 27 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για εισαγωγή και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών

Κατασχέθηκαν -6.855- φιάλες

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 25-4-2016 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πέντε (5) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω κατελήφθησαν εντός αποθηκευτικού χώρου στο Περιστέρι, να προβαίνουν στην αφαίρεση από φιάλες αλκοολούχων ποτών των ενδεικτικών ταινιών με τις αναγραφόμενες ενδείξεις, δηλωτικών της προέλευσής τους (Βουλγαρία) και να τις αντικαθιστούν με αντίστοιχα σήματα που προορίζονται για την Ελληνική αγορά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στον αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6.855- φιάλες αλκοολούχων ποτών, επώνυμων εταιρειών με ελεγχόμενης γνησιότητας περιεχόμενο.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.