Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

30-03-2016: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 30 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής

Η 41χρονη είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη σε αύλειο χώρο του Α.Π.Θ. και κατέληξε σε μεταγενέστερο χρόνο

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος αλλοδαπός

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 41χρονης ημεδαπής.

Η 41χρονη την 19-08-2015, είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη σε αύλειο χώρο του Α.Π.Θ. (σχετ. το από 20-08-2015 Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας μας) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή, μέχρι την 09-10-2015, οπότε και κατέληξε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας, είναι 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία και αναζητείται, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε.

Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μηνός, σε Τμήμα Ασφαλείας του Νομού Πέλλας, τον οποίο παραβίασε έπειτα από την τέλεση του παραπάνω εγκλήματος.

Πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.