Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

25-03-2016: Εκπαίδευση στελεχών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε θέματα Ιατροδικαστικής Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 25 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαίδευση στελεχών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε θέματα Ιατροδικαστικής

Ολοκληρώθηκε χθες (24-03-2016), με επιτυχία εκπαίδευση προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με αντικείμενο θέματα Ιατροδικαστικής.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από 11-01-2016 έως 24-03-2016 και την παρακολούθησαν συνολικά διακόσια ενενήντα έξι (296) στελέχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σε δέκα (10) εκπαιδευτικές σειρές.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση σε θέματα ιατροδικαστικής, προκειμένου να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα τους.

Το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν μέλη της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευομένων, μεταξύ άλλων, τους επιδόθηκαν πιστοποιητικά σπουδών από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Ιωάννη Χουζούρη, παρουσία και άλλων Αξιωματικών της Σχολής.