Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

18-03-2016: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε πεζούς και κλοπές μοτοσυκλετών στην περιοχή των Μεγάρων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 18 Μαρτίου 201 6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε πεζούς και κλοπές μοτοσυκλετών στην περιοχή των Μεγάρων

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα

Κατασχέθηκαν τέσσερις (4) μοτοσυκλέτες

Εξιχνιάσθηκαν έξι (6) ληστείες σε πεζούς, τριάντα δύο (32) κλοπές μοτοσυκλετών και έξι (6) κλοπές από οχήματα

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε πεζούς, κλοπές μοτοσυκλετών και κλοπές από οχήματα.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 15-3-2016 στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων σε συνεργασία με την Άμεση Δράση, τέσσερις (4) ημεδαποί. Μεταξύ των συλληφθέντων, οι δύο (2) είναι ανήλικοι, ενώ οι υπόλοιποι ηλικίας 19 και 23 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει, από διμήνου, εγκληματική ομάδα και ενεργούντες από κοινού διέπρατταν ληστείες σε πεζούς, κλοπές δικύκλων καθώς και κλοπές από οχήματα στην περιοχή των Μεγάρων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) κλεμμένες μοτοσυκλέτες και μία (1) πινακίδα κυκλοφορίας από κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν έξι (6) ληστείες σε πεζούς, τριάντα δύο (32) κλοπές μοτοσυκλετών και έξι (6) κλοπές από οχήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.