Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

12-01-2016: Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Κινέζικης Λαϊκής Ένοπλης Αστυνομικής Δύναμης στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Κινέζικης Λαϊκής Ένοπλης Αστυνομικής Δύναμης στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (12-01-2016) εκπαιδευτική επίσκεψη τριάντα πέντε (35) στελεχών της Κινέζικης Λαϊκής Ένοπλης Αστυνομικής Δύναμης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, στους Θρακομακεδόνες.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την επίσκεψη, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για θέματα τρομοκρατίας, αποκατάστασης τάξης και σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης και τις δράσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την έναρξη των διαλέξεων η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σταματίνα Μίζη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ακολούθως, τα θέματα παρουσιάστηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Στην επίσκεψη παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Κατσάρας, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Λάμπρος Κατσίφας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Χουζούρης, καθώς και Αξιωματικοί της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Με το πέρας της εκπαιδευτικής επίσκεψης, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας αντάλλαξε με τον επικεφαλής της αποστολής Υποστράτηγο Wang Jiliang εθιμοτυπικά δώρα.