Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

07-01-2016: Εξιχνιάστηκαν δεκαέξι (16) ακόμη υποθέσεις συστηματικής εξαπάτησης πολιτών, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μεσιτείας σε αγοραπωλησίες ακινήτων, στην Κέρκυρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 7 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν δεκαέξι (16) ακόμη υποθέσεις συστηματικής εξαπάτησης πολιτών, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μεσιτείας σε αγοραπωλησίες ακινήτων, στην Κέρκυρα

Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του 45χρονου που είχε συλληφθεί την Δευτέρα 07.09.2015, η δράση του οποίου εντοπίζεται αθροιστικά, πλέον σε (37) υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών μέσα σε μια τριετία (Σχετικό το από 09.09.2015 Δελτίο Τύπου)

Σε δεκαέξι (16) ακόμη υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών στην Κέρκυρα εντοπίστηκε η δράση 45χρονου ημεδαπού στην Κέρκυρα, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, την Δευτέρα 07.09.2015.

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε σχηματισθεί σε βάρος του, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος, ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία, είχε εξαπατήσει, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μεσιτείας σε αγοραπωλησίες ακινήτων, δεκαέξι ακόμη πολίτες στην Κέρκυρα, αποσπώντας προκαταβολές χρηματικών ποσών που συνολικά ανέρχονται στις 13.375 ευρώ.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας .