Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

30-06-2015: Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια των 1.292 δενδρυλλίων κάνναβης και 100 φυτώριων κάνναβης, που εντοπίστηκαν το πρωί στο Ρέθυμνο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά, 30 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια των 1.292 δενδρυλλίων κάνναβης και 100 φυτώριων κάνναβης, που εντοπίστηκαν το πρωί στο Ρέθυμνο

H φυτεία εντοπίστηκε σήμερα (30.06.2015) το πρωί σε περιοχή του Ρεθύμνου

Συνελήφθη σήμερα (30.06.2015) το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 42χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί είχε εντοπιστεί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση εξερεύνησης, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, φυτεία σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ρεθύμνου, αποτελούμενη από 1.292 δενδρύλλια κάνναβης και 100 φυτώρια κάνναβης. (Σχετικό το από 30.06.2015 Δελτίο Τύπου μας)

Πιο αναλυτικά, ύστερα από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 42χρονος συλληφθείς είχε προβεί στην καλλιέργεια των ανευρεθέντων δενδρυλλίων και φυτωρίων κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη επιχείρηση όπου αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 42χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.