Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

28-05-2015: Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 28 Μαΐου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος


Φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλίας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος (Σ.Μ.Ε.Β.Ε.) της Αστυνομικής Ακαδημίας, σήμερα (28-05-2015) το πρωί. Στόχος ήταν να ενημερωθούν στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων», από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων/Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Τακτικό καθηγητή της Σ.Μ.Ε.Β.Ε., κ. Γεώργιο Ασπρίδη, σχετικά με το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τρόπο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των στελεχών της.

Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο οποίος υποδέχτηκε τους σπουδαστές και τους συνοδούς καθηγητές, τους ενημέρωσε ενδελεχώς για τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική δραστηριότητα της Σχολής, από την έναρξη λειτουργίας της έως σήμερα, την προοπτική, τους στόχους, την προγραμματισμένη μελλοντική εκπαιδευτική δράση και τη διεθνή αστυνομική συνεργασία και πορεία, με μοχλό την κατάρτιση – επιμόρφωση και μετεκπαίδευση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι σπουδαστές και οι καθηγητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Σχολή.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους εκπαιδευόμενους αστυνομικούς και στους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ο κ. Ασπρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εκτεταμένη και άρτια ξενάγησή τους και ακολούθως έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με το Διοικητή της Σχολής.

Με το πέρας της επίσκεψης ακολούθησε ξενάγηση των σπουδαστών, συνοδεία του Διοικητή και προσωπικού της Σχολής, στον αρχαιολογικό χώρο του μουσείου της Βεργίνας.