Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

09-02-2015: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 52χρονου υπηκόου Πολωνίας που διαπράχθηκε στις 21-7-2010 στα Εξάρχεια Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 52χρονου υπηκόου Πολωνίας που διαπράχθηκε στις 21-7-2010 στα Εξάρχεια

Δράστης είναι 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 52χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας, που διαπράχθηκε στις 21-7-2010 στα Εξάρχεια.

Ο 52χρονος είχε βρεθεί, στις 21-7-2010, θανάσιμα τραυματισμένος, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ερεσού στα Εξάρχεια και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε συνεπεία βαρέων κακώσεων κοιλίας από βολίδα πυροβόλου όπλου.

Την ανθρωποκτονία διέπραξε ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γνωστός του θύματος και κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικές- οικονομικές διαφορές που είχαν.

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης, δυνάμει του οποίου αναζητείται, ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση και Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.