Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


Κοινωνικές δράσεις Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομίας στους Αγώνες Καλαθοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2017

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού ΑΣ «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, από 03 έως 07 Ιουλίου 2017.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Κύπρου.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία

2. Στρατός Ξηράς

3. Πυροσβεστικό Σώμα

4. Πολεμικό Ναυτικό

5. Πολεμική Αεροπορία

6. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

7. Ένοπλες Δυνάμεις Κύπρου

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Την πρώτη και δεύτερη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2017

Την πρώτη και δεύτερη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2017, που διεξήχθησαν την Κυριακή 02 Ιουλίου 2017, στο δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου.

Στους αγώνες έλαβε μέρος η αντιπροσωπευτική ομάδα Στίβου της Ελληνικής Αστυνομίας, με δεκαέξι αθλητές και αθλήτριες, αθλητές των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων Κύπρου καθώς και μεμονωμένοι αθλητές συλλόγων της περιοχής.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

Ομαδική κατάταξη ανδρών:

1. Ελληνική Αστυνομία

2. Στρατός Ξηράς

3. Πυροσβεστικό Σώμα

4. Πολεμική Αεροπορία

5. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

6. Πολεμικό Ναυτικό

Ομαδική κατάταξη γυναικών:

1. Πολεμική Αεροπορία

2. Ελληνική Αστυνομία

3. Στρατός Ξηράς

4. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

5. Πυροσβεστικό Σώμα

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με τη συνδρομή των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη, στους αγώνες Καράτε των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2017, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία


Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη στους αγώνες Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρκου Γουδή.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες Καράτε των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους αγώνες με εννέα (09) συνολικά αθλητές-τριες.
Οι αθλητές-τριες της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών και η τελική ομαδική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:
ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΩΝ
1. Ελληνική Αστυνομία
2. Πολεμικό Ναυτικό
3. Στρατός Ξηράς
4. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
5. Πολεμική Αεροπορία
ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚUMITE
Κατηγορία -67 κιλών Ανδρών: 1η θέση
Κατηγορία -75 κιλών Ανδρών: 1η θέση
Κατηγορία -84 κιλών Ανδρών: 3η θέση
Κατηγορία +84 κιλών Ανδρών: 1η, 2η και 3η θέση
Κατηγορία OPEN Γυναικών: 1η θέση
Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.)

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη ανδρών, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Ανώμαλου Δρόμου Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2017

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη στους αγώνες (8.000μ.) ανδρών, Ανώμαλου Δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας στρατιωτικού αθλητισμού, στην Αεροπορική βάση Δεκελείας στο Τατόι.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες Ανώμαλου Δρόμου των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους αγώνες με είκοσι (20) αθλητές/τριες.

Τους αγώνες διοργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Πολεμική Αεροπορία με τη συνδρομή της Τεχνικής Επιτροπής Ανώμαλου Δρόμου και Στίβου, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη ανδρών, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2016

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη στους αγώνες Πάλης (Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας) Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων στην Αεροπορική βάση Δεκελείας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές Πάλης των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους αγώνες με δεκαεπτά (17) αθλητές.

Η Γενική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία

2. Στρατός Ξηράς

3. Πυροσβεστικό Σώμα

4. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

5. Πολεμική Αεροπορία

Τους αγώνες διοργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Πολεμική Αεροπορία με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Τη δεύτερη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη ανδρών, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2016

Τη δεύτερη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη ανδρών, στους αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016, που έλαβαν χώρα την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία.

Η τελική ομαδική κατάταξη ανδρών στο άθλημα του ολυμπιακού τόξου είναι:

1. Στρατός Ξηράς

2. Ελληνική Αστυνομία

3. Πολεμική Αεροπορία

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν υπό την επιμέλεια της Πολεμικής Αεροπορίας και με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη, στους αγώνες Καράτε των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη στους αγώνες Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρκου Γουδί.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες Καράτε των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους αγώνες με δεκατέσσερις (13) αθλητές-τριες.

Οι αθλητές-τριες της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών και η τελική ομαδική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πολεμικό Ναυτικό
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
6. Πυροσβεστικό Σώμα

Αποτελέσματα αγώνων Κ UMITE

 • Κατηγορία -67 κιλών Ανδρών: 1η θέση
 • Κατηγορία -75 κιλών Ανδρών: 1η θέση
 • Κατηγορία -84 κιλών Ανδρών: 2η θέση
 • Κατηγορία +84 κιλών Ανδρών 1η και 3η θέση
 • Κατηγορία – OPEN Γυναικών: 1η και 3η θέση

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.)

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2016

Τη δεύτερη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη, στους αγώνες Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016, που έλαβαν χώρα την Κυριακή 09 Οκτωβρίου στην πόλη των Τρικάλων, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Πυροσβεστικό Σώμα

2. Ελληνική Αστυνομία

3. Πολεμικό Ναυτικό

4. Πολεμική Αεροπορία

5. Στρατός Ξηράς

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.), με τη συνδρομή των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Πετοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2016

Την πρώτη θέση κατέλαβε και φέτος η Ελληνική Αστυνομία στην τελική γενική κατάταξη στις στους αγώνες Πετοσφαίρισης Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης από 19-23 Σεπτεμβρίου 2016.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους αγώνες με δεκαπέντε (14) αθλήτριες και τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Γενική Κατάταξη

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Πολεμική Αεροπορία

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2016

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική γενική κατάταξη στις στους αγώνες Σκοποβολής Ανδρών και Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Σκοπευτήριο Σελλασίας Σπάρτης και στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, την 10-11 και 13,14 και 15 Σεπτεμβρίου 2016, αντίστοιχα.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος η Ελληνική Αστυνομία, ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους αγώνες με δεκαπέντε (15) αθλητές-τριες.

Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Γενική Κατάταξη Ανδρών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Στρατός Ξηράς
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Πολεμικό Ναυτικό
6. Πυροσβεστικό Σώμα

Γενική Κατάταξη Γυναικών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Στρατός Ξηράς
4. Πολεμική Αεροπορία

Τους αγώνες διοργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυναμέων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη, στους αγώνες TAE KWON DO ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη των ανδρών στους αγώνες TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν την 14 Σεπτεμβρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Χαλκίδας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες TAE KWON DO των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας ενώ η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στους Αγώνες με δεκατέσσερις (14) αθλητές-τριες.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

Ομαδική κατάταξη ανδρών:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πολεμικό Ναυτικό
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

Αποτελέσματα αγώνων γυναικών:

 • Κατηγορία -62 κιλών 1η θέση
 • Κατηγορία +73 κιλών 1η θέση

Αποτελέσματα αγώνων ανδρών

 • Κατηγορία -63-κιλών 2η και 3η θέση
 • Κατηγορία -68 κιλών 1η θέση
 • Κατηγορία -74 κιλών 1η και 3η θέση
 • Κατηγορία -80 κιλών 3η και 3η θέση
 • Κατηγορία -87 κιλών 2η και 3η θέση
 • Κατηγορία +87 κιλών 2η και 3η θέση

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με τη συνδρομή των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO.

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη, στους αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, στους αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν την 13 Ιουνίου 2016, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Στους αγώνες έλαβε μέρος η αντιπροσωπευτική ομάδα Στίβου της Ελληνικής Αστυνομίας, με δεκαοκτώ αθλητές και αθλήτριες, αθλητές των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και μεμονωμένοι αθλητές συλλόγων της περιοχής.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

Ομαδική κατάταξη ανδρών:

 • 1. Ελληνική Αστυνομία
 • 1. Στρατός Ξηράς
 • 2. Πυροσβεστικό Σώμα
 • 3. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
 • 4. Πολεμική Αεροπορία
 • 5. Πολεμικό Ναυτικό

Ομαδική κατάταξη γυναικών:

 • 1. Ελληνική Αστυνομία
 • 2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
 • 3. Πολεμική Αεροπορία
 • 4. Πυροσβεστικό Σώμα
 • 5. Πολεμικό Ναυτικό

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με τη συνδρομή των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομίας στους Αγώνες Καλαθοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2016

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας, από 21 έως 25 Ιουνίου 2016.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Στρατός Ξηράς
2. Πυροσβεστικό Σώμα
3. Ελληνική Αστυνομία
4. Λιμενικό Σώμα
5. Πολεμική Αεροπορία

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Την πρώτη θέση στην τελική ομαδική κατάταξη, στους αγώνες Τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016, κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη στους αγώνες Τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν την 12 Ιουνίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάλε Ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές Τζούντο των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Πυροσβεστικό Σώμα
4. Πολεμική Αεροπορία

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με τη συνδρομή των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την πρώτη θέση στη γενική τελική κατάταξη κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Ποδοσφαίρου Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας έτους 2016, μέσα στα επιβαλλόμενα αθλητικά πλαίσια. Στην τελική γενική κατάταξη η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε την πρώτη θέση.

Πιο αναλυτικά, η προκριματική και ημιτελική φάση των αγώνων διεξήχθησαν στα γήπεδα Αγίας Παρασκευής και Αγίου Δημητρίου, στις 24, 26, 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου. Οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου (για τον καθορισμό της τρίτης και τέταρτης θέσης), ενώ η πρώτη θέση κρίθηκε σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φιλιατρών Μεσσηνίας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος, επίσης ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα.

Στην τελική ομαδική κατάταξη μετά την Ελληνική Αστυνομία διακρίθηκαν κατά σειρά η Πολεμική Αεροπορία, ο Στρατός Ξηράς, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε η Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων με την συνδρομή Υπηρεσιών-Μονάδων και Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση αστυνομικών σε θέματα πρώτων βοηθειών

Δείτε εδω το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Την πρώτη θέση στους αγώνες Άρσης Βαρών των Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας 2015 κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Άρσης Βαρών των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας έτους 2015, μέσα στα επιβαλλόμενα αθλητικά πλαίσια. Στην τελική γενική κατάταξη η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε την πρώτη θέση.

Πιο αναλυτικά, οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε με δέκα (10) αθλητές, ενώ επίσης, στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα.

Στην τελική ομαδική κατάταξη μετά την Ελληνική Αστυνομία διακρίθηκαν κατά σειρά ο Στρατός Ξηράς, η Πολεμική Αεροπορία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα.
Την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Την πρώτη θέση στους αγώνες Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας 2015 κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Πυγμαχίας των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας έτους 2015, μέσα στα επιβαλλόμενα αθλητικά πλαίσια. Στην τελική γενική κατάταξη η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε την πρώτη θέση.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε με δώδεκα (12) αθλητές, ενώ επίσης, στους αγώνες έλαβαν μέρος το Πυροσβεστικό Σώμα, ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία.

Στην τελική γενική κατάταξη μετά την Ελληνική Αστυνομία διακρίθηκαν κατά σειρά ο Στρατός Ξηράς, η Πολεμική Αεροπορία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Πολεμικό Ναυτικό.
Πιο αναλυτικά, οι αγώνες διεξήχθησαν στην πόλη της Λιβαδειάς, από 13 έως 15 Νοεμβρίου και ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας την 17 Ιουνίου 2013.

Την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συνεργασία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και του Δήμου Λεβαδέων.

Την πρώτη θέση στους αγώνες σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας 2015 κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες σκοποβολής των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας έτους 2015, μέσα στα επιβαλλόμενα αθλητικά πλαίσια. Στην τελική γενική κατάταξη η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε με δεκαέξι (16) αθλητές/τριες, ενώ στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα.

Στην τελική γενική κατάταξη ανδρών μετά την Ελληνική Αστυνομία διακρίθηκαν κατά σειρά ο Στρατός Ξηράς, το Λιμενικό Σώμα, η Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στην τελική γενική κατάταξη των γυναικών μετά την Ελληνική Αστυνομία ακολούθησαν το Λιμενικό Σώμα, ο Στρατός Ξηράς και η Πολεμική Αεροπορία.

Πιο αναλυτικά, οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο φάσεις, η πρώτη στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο σκοπευτήριο Σελλασίας Σπάρτης, αφορούσε τα αγωνίσματα των πυροβόλων πιστολιών ανδρών και γυναικών και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των πεσόντων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στο Ίμια, Υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, Υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού.

Η δεύτερη φάση των αγώνων έλαβε χώρα στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, με τα αγωνίσματα των αεροβόλων τυφεκίων και πιστολιών ανδρών και γυναικών, των πυροβόλων τυφεκίων ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και του ελεύθερου πιστολιού ανδρών.

Την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, είχε αναλάβει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ).

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Χειροσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2015

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Χειροσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα, από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Στρατός Ξηράς
2. Ελληνική Αστυνομία
3. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
4. Πολεμικό Ναυτικό
5. Πολεμική Αεροπορία
6. Πυροσβεστικό Σώμα

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Διοργάνωση από την Ελληνική Αστυνομία του 7ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανώμαλου Δρόμου Αστυνομιών και της συνάντησης της Τεχνικής & Εκτελεστικής Επιτροπής της Βαλκανικής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών - Διακρίσεις της ελληνικής συμμετοχής

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Καλαθοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2015

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Παντελή Νικολαΐδη», από 15 έως 19 Ιουνίου 2015.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πυροσβεστικό Σώμα
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Πολεμικό Ναυτικό
6. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Αγώνα καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία για την ενίσχυση της "Κιβωτού του Κόσμου"

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσίασε την παράσταση "Δον Καμίλο", η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2014

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου 2014.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Πυροσβεστικό Σώμα
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Ελληνική Αστυνομία
4. Πολεμικό Ναυτικό
5. Στρατός Ξηράς
6. Πολεμική Αεροπορία

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, με τη συνδρομή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2014

Τη πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Εθνικό Στάδιο Ναυπλίου, το Σάββατο 10/05/2014.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος.

Η τελική ομαδική κατάταξη ανδρών είναι:

1. Στρατός Ξηράς
2. Ελληνική Αστυνομία
3. Πολεμική Αεροπορία
4.Πυροσβεστικό Σώμα
5. Πολεμικό Ναυτικό
6. Λιμενικό Σώμα

Η τελική ομαδική κατάταξη γυναικών είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Λιμενικό Σώμα
4. Πυροσβεστικό Σώμα
5. Πολεμική Αεροπορία
6. Πολεμικό Ναυτικό

Η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε σήμερα στην "Κιβωτό του Κόσμου", είδη, που συγκέντρωσε το προσωπικό της

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε σήμερα τρόφιμα στην "Κιβωτό του Κόσμου"

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Για τον Σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ" αγωνίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας, με την ομάδα καλλιτεχνών και επίλεκτων ποδοσφαριστών

Για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αγωνίστηκε την 25.11.2013 το απόγευμα, σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ομάδα καλλιτεχνών και επίλεκτων ποδοσφαιριστών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις SPORTS WORLD, στον Άγιο Κοσμά Αττικής.

Σκοπός της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η προβολή του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και της ανιδιοτελούς προσφοράς του στον άνθρωπο και το παιδί.

Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχει σε πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Στην αθλητική συνάντηση, παραβρέθηκε από την πλευρά του Συλλόγου, ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων κ. Στέλιος Γραφάκος, ενώ εκπροσωπώντας το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστη ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Λουκά Τουρπέτα. Τον αγώνα επίσης παρακολούθησαν λοιποί Αξιωματικοί, προσωπικό του Σώματος και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Σημαντική η συνεισφορά του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας στο θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας

Συνολικά (555) Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φύλακες και πολιτικοί υπάλληλοι έδωσαν αίμα στο πλαίσιο πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας
Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία, σε θύματα τροχαίων ατυχημάτων και στην Τράπεζα αίματος του Σώματος,

Το διήμερο 17 και 18.10.2013, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, (555) συνολικά Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φύλακες και πολιτικοί υπάλληλοι συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά.
Η εθελοντική αιμοδοσία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι από το σύνολο των φιαλών αίματος που συγκεντρώθηκαν, οι μισές παρέμειναν σε Δημόσια Νοσοκομεία, για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή αναιμία καθώς και θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων, ενώ οι υπόλοιπες θα διατεθούν στην Τράπεζα αίματος του Σώματος.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2013

Τη πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Σκοπευτήριο Σελλασίας Σπάρτης και στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, την 07-08 και 10-12 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

Ομαδικό Αγώνισμα Ανδρών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
4. Πολεμικό Ναυτικό
5. Πολεμική Αεροπορία
6. Πυροσβεστικό Σώμα

Ομαδικό Αγώνισμα Γυναικών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Στρατός Ξηράς

Επετειακούς αγώνες αερβόλων και πυροβόλων όπλων προς τιμήν της Δρεπανοφόρου ηρωίδας Μανιάτισσας συνδιοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Όμιλο Μάνης «Το Ταίναρο», τον Αθλητικό Όμιλο «Νίκανδρος», το Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης και τον Α.Σ.Ο. Γυθείου, συνδιοργάνωσε επετειακούς αγώνες αεροβόλων και πυροβόλων όπλων, προς τιμήν της Δρεπανοφόρου ηρωίδας Μανιάτισσας.

Στους εν λόγω αγώνες, η Ελληνική Αστυνομία συμμετείχε με δεκατρείς (13) αθλητές και κατέκτησε τις ακόλουθες θέσεις:

ΑΤΟΜΙΚΑ

 • Αγώνας Αεροβόλων Τυφεκίων Γυναικών: 1η θέση
 • Αγώνας Αεροβόλων Τυφεκίων Ανδρών: 2η θέση
 • Αγώνας Αεροβόλων Τυφεκίων Εφήβων: 1η , 2η και 3η θέση
 • Αγώνας Αεροβόλων Πιστολιών Ανδρών: 2η θέση
 • Αγώνας Αεροβόλων Πιστολιών Εφήβων: 1η και 2η θέση
 • Αγώνας 25Μ. Πιστολιού Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: 2η θέση

ΟΜΑΔΙΚΑ

 • Ομαδικό Αεροβόλου Πιστολιού Ανδρών: 3η θέση
 • Ομαδικό Αεροβόλου Πιστολιού Γυναικών: 2η θέση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, με θέμα «Φωτογραφικές αρχειακές αποτυπώσεις» από την Σχολή Αστυφυλάκων σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον Νομό Ροδόπης

Κομοτηνή, 4 Ιουνίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00, τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Φωτογραφικές αρχειακές αποτυπώσεις», από τη Σχολή Αστυφυλάκων της Αστυνομικής Ακαδημίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Καπναποθήκης του Δήμου Κομοτηνής.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις Σχολές Αστυνομίας στην Αθήνα και χρονολογούνται από το 1950 μέχρι το 1990. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι επικεφαλής της Αστυνομίας Πόλεως και της Ελληνικής Χωροφυλακής και προσωπικότητες του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ροδόπης κ. Παύλος ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γεώργιος ΠΕΤΡΙΔΗΣ, εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευρυπίδη ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Ροδόπης κ. Αϊχάν ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ, λοιποί εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης και πλήθος κόσμου, τους οποίους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής Σωτήριος ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τη Σχολή Αστυφυλάκων σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον Νομό Ροδόπης και θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2013 κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 19:00 – 21:00.


Εγκαίνια έκθεσης με θέμα «Φωτογραφικές αρχειακές αποτυπώσεις» από την Σχολή Αστυφυλάκων σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον Νομό Ροδόπης

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2013

Η Σχολή Αστυφυλάκων της Αστυνομικής Ακαδημίας σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον Νομό Ροδόπης, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφικές αρχειακές αποτυπώσεις», τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Καπναποθήκης του Δήμου Κομοτηνής.
Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις (κοπή πιτών, ορκωμοσίες, χοροεσπερίδες) που έλαβαν χώρα στις Σχολές Αστυνομίας στην Αθήνα και χρονολογούνται από το 1950 μέχρι το 1990. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι επικεφαλής της Αστυνομίας Πόλεως και της Ελληνικής Χωροφυλακής, προσωπικότητες του πολιτικού χώρου (Γεώργιος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Νικόλαος Πλαστήρας, κ.ά.) αλλά και του καλλιτεχνικού (Σοφία Βέμπο, Γεωργία Βασιλειάδου, κ.ά.).
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2013, και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι 10:00 – 13:00 και 19:00 – 21:00.

Αγώνες TAE KWON DO Ε.Δ.-Σ.Α του έτους 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την 16/03/2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών "Μπάμπης Χολίδης" αγώνες TAE KWON DO Ε.Δ.-Σ.Α έτους 2013, στους οποίους συμμετείχαν δεκατρείς (13) αστυνομικοί-αθλητές.

Η Ελληνική Αστυνομία κατέλαβε την πρώτη (1η) θέση στη Κατάταξη Γυναικών και τη δεύτερη (2η) θέση στη Κατάταξη Ανδρών.

Αγώνες Γυναικών

Αγώνες Ανδρών

1. Ελληνική Αστυνομία1. Στρατός Ξηράς
2. Λιμενικό Σώμα2. Ελληνική Αστυνομία
3. Πολεμικό Ναυτικό3. Λιμενικό Σώμα
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Πολεμικό Ναυτικό

Ο Προϊστάμενος του Επιτελείου/Α.Ε.Α. αποφάσισε την απονομή της ηθικής αμοιβής του «Επαίνου» στα μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας TAE KWON DO του Σώματος που συμμετείχαν στους εν θέματι αγώνες.

Τελετή Αγιασμού ενόψει του έτους 2013

Ενόψει της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14-01-2013) και ώρα 08.45 τελετή αγιασμού σε αίθουσα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου. Στην τελετή παρέστησαν οι σπουδαστές του Σχολείου Εκπαίδευσης-Επιμόρφωσης Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ), του T μήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α) και οι καθηγητές αυτών. Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος ΚΟΝΤΕΛΑΣ, ο οποίος στο τέλος της τελετής έδωσε τις ευχές του στους μετεκπαιδευομένους για τη νέα χρονιά και η Αστυν. Δ/ντρια Σταματίνα ΜΙΖΗ, ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Ακαδημίας καθώς και οι Διοικητές των Τμημάτων της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην ομαδική κατάταξη των αγώνων Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, από 14 έως 16/12/2012.

Στους αγώνες έλαβαν ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πολεμικό Ναυτικό
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

Οι αθλητές της ομάδας Πυγμαχίας της Ελληνικής Αστυνομίας, ανά κατηγορία κιλών, κατέλαβαν ατομικά τις ακόλουθες θέσεις:

 • Κατ. 69 κιλών: 3η θέση
 • Κατ. 75 κιλών: 1η και 3η θέση
 • Κατ. 81 κιλών: 2η και 3η θέση
 • Κατ. 91 κιλών: 1η και 2η θέση
 • Κατ. 91+ κιλών: 2η και 3η θέση

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από τη Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.), με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Την 21-12-2012, Αντιπροσωπεία Δοκίμων Υπαστυνόμων της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσε χρηματικό ποσό για αγορά τροφίμων στο Ιδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με νοητική υστέρηση "Η Θεοτόκος"

Τη Παρασκευή (21-12-2012), αντιπροσωπεία τεταρτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδευόμενοι από Εκπαιδευτές Αξιωματικούς της Σχολής, παραβρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Ιδρύματος Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με νοητική υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ». Από τους Δοκίμους Υπαστυνόμους παραδόθηκε στο Ίδρυμα δωροεπιταγή αγοράς τροφίμων χρηματικής αξίας 900 ευρώ καθώς επίσης μοίρασαν γλυκά στα παιδιά με νοητική στέρηση που ήταν παρόντα στη γιορτή.

Ετησια Διημερίδα με θέμα: "Η Συμβολή της Ψυχολογίας σε περιόδους Κρίσης", ξεκίνησε τις εργασίες της στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδας"

Ετήσια Διημερίδα με θέμα: «Η Συμβολή της Ψυχολογίας σε Περιόδους Κρίσης», ξεκίνησε τις εργασίες της την Παρασκευή (14-12-2012), στις εγκαταστάσεις της Σχολής Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), στο Πανόραμα Βέροιας. Η διημερίδα συνδιοργανώνεται από την Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ψ.Ε.Β.Ε.) και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας.

Σκοπός της Διημερίδας είναι να υπογραμμιστεί η συμβολή της επιστήμης της Ψυχολογίας στην πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση της κρίσης σε ποικίλους τομείς. Επιπλέον, να ευαισθητοποιηθούν οι συμβουλευτικοί ψυχολόγοι, οι παιδαγωγοί και οι αστυνομικοί για αποτελεσματικές δράσεις και παρεμβάσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο που άπτονται της επαγγελματικής καθημερινότητάς τους.

Στην έναρξη των εργασιών η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής, παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανιάς κ.κ. Παντελεήμων, η Βουλευτής του Νομού Ημαθίας κ. Γεωργία Μπατζάρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ημαθίας, Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας όλων των βαθμίδων από την ευρύτερη περιοχή των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και σπουδαστές της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδος.

Χαιρετισμούς απεύθυναν η Βουλευτής του Νομού Ημαθίας κ. Γεωργία Μπατζάρα, ο Πρόεδρος της Ψυχολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Γεώργιος Γρούΐος και o Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης ο οποίος πραγματοποίησε και την έναρξη των εργασιών της Διημερίδας.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές Τζούντο των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι έιναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Λιμενικό Σώμα
2. Ελληνική Αστυνομία
3. Στρατός Ξηράς
4. ΠυροσβεστικόΣώμα
5. Πολεμική Αεροπορία

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Έπαινος της Ιεράς Συνόδου για το έργο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Συνοδική απόφαση, που ελήφθη κατά τη συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στις 06-11-2012, απονεμήθηκε ο έπαινος της Εκκλησίας προς τη Θρησκευτική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για το επιτελούμενο ποιμαντικό έργο στα Σώματα Ασφαλείας.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Άρσης Βαρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Άρσης Βαρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στον Άγιο Κοσμά Αττικής, την 3 και 4 Νοεμβρίου 2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πυροσβεστικό Σώμα
4. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
5. Πολεμική Αεροπορία
6. Πολεμικό Ναυτικό

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από την Γενική Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, προκαλώντας με την επιτυχία τους τα ευμενή σχόλια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες Σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και στο σκοπευτήριο της Π.Σ.Ε. στη Μαλακάσα Αττικής την 06-09 Νοεμβρίου 2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

Ομαδικό Αγώνισμα Ανδρών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Πολεμική Αεροπορία
3. Λιμενικό Σώμα
4. Στρατός Ξηράς

Ομαδικό Αγώνισμα Γυναικών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα
3. Πολεμική Αεροπορία
4. Στρατός Ξηράς

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Πάλης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Ελληνορωμαϊκής και Ελεύθερης Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, την 13 Οκτωβρίου 2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η ομαδική κατάταξη στην Ελληνορωμαϊκή πάλη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Πυροσβεστικό Σώμα
3. Στρατός Ξηράς
4. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
5. Πολεμικό Ναυτικό
6. Πολεμική Αεροπορία

Η ομαδική κατάταξη στην Ελευθερα πάλη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πυροσβεστικό Σώμα
4. Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
5. Πολεμικό Ναυτικό
6. Πολεμική Αεροπορία

Η τελική ομαδική κατάταξη είναι:

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Πυροσβεστικό Σώματ
3. Στρατός Ξηράς
4. Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
5. Πολεμικό Ναυτικό
6. Πολεμική Αεροπορία

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στον Πειραιά, την 20 και 21 Οκτωβρίου 2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι:

 • Στρατός Ξηράς
 • Ελληνική Αστυνομία
 • Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
 • Πολεμικό Ναυτικό
 • Πολεμική Αεροπορία

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Διεξήχθησαν την Κυριακή (16-09-2012), στο Εθνικό Στάδιο του Αιγίου, οι αγώνες στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στο πλαίσιο της διακρατικής συνεργασίας, συμμετείχαν στους αγώνες και μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου.

Η Ελληνική Αστυνομία κατέλαβε στην ομαδική κατάταξη τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, την πρώτη θέση. Συγκεκριμένα, κατέκτησε συνολικά έξι (6) χρυσά, έξι (6) αργυρά και πέντε (5) χάλκινα μετάλλια.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι:
Ομαδική κατάταξη ανδρών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Στρατός Ξηράς
3. Πυροσβεστικό Σώμα
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
6. Πολεμικό Ναυτικό

Ομαδική κατάταξη γυναικών

1. Ελληνική Αστυνομία
2. Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
3. Πυροσβεστικό Σώμα
4. Πολεμική Αεροπορία
5. Πολεμικό Ναυτικό

Οι αγώνες διοργανώθηκαν διεξήχθησαν από την Τεχνική Επιτροπή Στίβου της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.), με τα συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας και της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου.

Η Ελληνική Αστυνομία διέθεσε το ποσό που είχε προϋπολογιστεί για την παρουσία της στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο "Χαμόγελο του Παιδιού"


Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Χειροσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Χειροσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα, από την 21 έως την 30/05/2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι:

 • Στρατός Ξηράς
 • Ελληνική Αστυνομία
 • Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
 • Πολεμικό Ναυτικό
 • Πολεμική Αεροπορία

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη πρώτη θέση κατέκτησε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγάλεω, από την 5 έως την 08/06/2012 και την 11/06/2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι:

 • Ελληνική Αστυνομία
 • Στρατός Ξηράς
 • Πυροσβεστικό Σώμα
 • Πολεμική Αεροπορία
 • Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
 • Πολεμικό Ναυτικό

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).
Επισημαίνεται ότι η ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών της.

Βράβευση του τηλεοπτικού spot "ΤVC Poker" της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε βράβευση του τηλεοπτικού spot “TVC Poker” με το βραβείο Ermis Silver των Ermis Awards 2011 - 2012, στην κατηγορία των τηλεοπτικών Κοινωνικών Μηνυμάτων.

To spot δημιουργήθηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Bold Ogilvy Ελλάδος, και έχει ως στόχο την ενημέρωση γονέων και παιδιών σε θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο, τονίζοντας του κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση σε αυτό και παροτρύνοντας τους να προσέλθουν στις Ημερίδες Ασφαλούς Πλοήγησης, οι οποίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε όλη τη χώρα.

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη πρώτη θέση κατέκτησε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου (προκριματική φάση, ημιτελική φάση & μικρός τελικός) και στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας (τελική φάση), από την 9 έως και την 26/05/2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι η ακόλουθη:

 • Ελληνική Αστυνομία
 • Στρατός Ξηράς
 • Πολεμική Αεροπορία
 • Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή
 • Πυροσβεστικό Σώμα
 • Πολεμικό Ναυτικό

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κερατσινίου, από την 3 έως και την 5/4/2012.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι η ακόλουθη:

 • Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
 • Ελληνική Αστυνομία
 • Πολεμική Αεροπορία
 • Πολεμικό Ναυτικό

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.).

Πρόκριση της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, από την 12 έως και την 20/12/2011.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι η ακόλουθη:

 • Ελληνική Αστυνομία
 • Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή
 • Στρατός Ξηράς
 • Πολεμική Αεροπορία
 • Πολεμικό Ναυτικό
 • Πυροσβεστικό Σώμα

Επισημαίνεται ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέκτησε για 16η συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση στο Πρωτάθλημα, δείχνοντας για ακόμη μία χρονιά το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόκριση της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αγώνες Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελληνική Αστυνομία στους Αγώνες Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του «Μετς», από την Παρασκευή 9 έως και το Σάββατο 11/12/2011.

Η δεκαμελής ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας προκρίθηκε με 25 βαθμούς έναντι των υπολοίπων ομάδων, ενώ και οι αθλητές της ατομικά κατέκτησαν συνολικά τρία χρυσά, τρία αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια

Οι αγώνες διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και με τη συμμετοχή του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παρουσίαση της νέας διαδικτυακής και διαδραστικής εφαρμογής χρήσιμων συμβουλών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

24-10-2011: Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την παρουσίαση της νέας διαδικτυακής και διαδραστικής εφαρμογής χρήσιμων συμβουλών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαδραστική έκθεση "ALL SPORTS SHOW & FASHION"

23-09-2011: Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαδραστική έκθεση "ALL SPORTS SHOW & FASHION"

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων τροχαίας σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων σέ όλη τη χώρα

12-09-2011: Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων τροχαίας σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων σε όλη τη χώρα

Εκδηλώσεις Τροχαίας και οδικής ασφάλειας στις κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ, στον Αγ. Ανδρέα Αττικής, κατά τα διήμερα 13-14 και 20-21 Αυγούστου 2011

Αγώνες ποδηλασίας και αγώνες καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2011

Στους αγώνες ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθησαν την Κυριακή (03-07-2011) στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη κατέλαβε την 3η θέση.

Στους αγώνες καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κορυδαλλού, η Ελληνική Αστυνομία στην τελική ομαδική κατάταξη κατέλαβε την 1η θέση.

Ανθρωπιστική πρωτοβουλιά της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για συμπαράσταση στο λαό της Μαδαγασκάρης

Δείτε περισσότερα εδώ.

Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στους αγώνες των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (Α.Σ.Σ.Υ.) έτους 2011

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων.

Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στους αγώνες των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Σ.Ε.Ι.) έτους 2011
Έναρξη τη Δευτέρα (28-03-2011) - Λήξη την Πέμπτη (07-04-2011)

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 και ώρα 17:00.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων.

Ημερίδα για το κοινωνικό ζήτημα της "κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς" διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα της «Κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς» ήταν το αντικείμενο της Ημερίδας, που συνδιοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με το Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής, του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. περισσότερα

Αστυνομικοί και καλλιτέχνες "αγωνίστηκαν" για την ενίσχυση της "Κιβωτού του Κόσμου"

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης για την παιδική μέριμνα και προστασία «Η Κιβωτός του Κόσμου», πραγματοποιήθηκε μεταξύ αστυνομικών και δημοφιλών καλλιτεχνών την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011, στο γήπεδο STAR CLUB , που βρίσκεται στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας. περισσότερα

Αστυνομικοί εναντίον δημοσιογράφων σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010, στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας», μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και των δημοσιογράφων και των τεχνικών της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». περισσότερα

20 τόνους τρόφιμα στέλνει η Ελληνική Αστυνομία στην Αϊτή

Η Ελληνική Αστυνομία, συμμετέχοντας στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που οργανώνει η Χώρα μας για την Αϊτή, αποστέλλει 20 τόνους τρόφιμα.

Το κόστος για την αγορά των τροφίμων αυτών καλύπτεται ουσιαστικά από χρήματα των Ελλήνων Αστυνομικών, καθώς προέρχεται από τα πρατήρια, τις λέσχες σίτισης προσωπικού κ.λ.π. και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. περισσότερα

Την πρώτη θέση στους αγώνες Άρσης Βαρών των Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας 2015 κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας