Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


08-04-2022: Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής από αποθηκευτικούς χώρους που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Λάρισας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 8 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής από αποθηκευτικούς χώρους που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Λάρισας

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, δύο από τους οποίους ανήλικοι

Σε διενεργηθείσες νομότυπες έρευνες, κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών, δύο από τους οποίους ανήλικοι.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διακριβώθηκε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο περίπου του Μαρτίου 2022 και συγκεκριμένα από την 18-03-2022 έως 26-03-2022, σε πέντε συνολικά περιπτώσεις, διέρρηξαν αποθηκευτικούς χώρους σε περιφραγμένα αγροτεμάχια και οικόπεδο, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, αφαιρώντας κυρίως διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία (αλυσοπρίονα, ηλεκτρογεννήτριες, χορτοκοπτικά, δράπανα, εργαλειοθήκες κ.α.).

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, καθώς και σε κοντινή απόσταση από την οικία των δύο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, ενώ ερευνάται η προέλευση ακόμη τριών αντικειμένων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.