Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

05-04-2022: Ανακοίνωση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά, 05 Απριλίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ένεκα καθίζησης του οδοστρώματος, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αγίας Βαρβάρας - Καστελίου.

Ειδικότερα, από 06.04.2022 έως και την 15.05.2022, για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κυκλοφορία πεζών και οχημάτων επί της Νέας Εθνικής Οδού Αγίας Βαρβάρας-Καστελίου από τον κόμβο Γέργερης έως τον κόμβο Καστελίου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας με παράλληλη διακοπή κυκλοφορίας στο υπόλοιπο τμήμα της οδού έως και τον κόμβο Αγίας Βαρβάρας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Συγκεκριμένα στις εισόδους και τις εξόδους των Κόμβων Αγίας Βαρβάρας, Καστελίου, Πρινιά, Μορωνίου και Γέργερης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται/εκτρέπεται σύμφωνα με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση, ενώ εφιστάται η προσοχή των οδηγών κατά την προσέγγιση των οχημάτων στους παραπάνω κόμβους από παρακείμενους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.