Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

01-12-2021: Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στον Τύρναβο τον περασμένο μήνα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΕΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 01 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στον Τύρναβο τον περασμένο μήνα

Συνελήφθη -1- ημεδαπός

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα και συνελήφθη, σήμερα (01-12-2021) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, -1- ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης διέπραξε τις εξής περιπτώσεις κλοπής στην πόλη του Τυρνάβου:

  • το μεσημέρι της 19-11-2021, εισήλθε σε Ιερό Ναό της πόλης και αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής το χρηματικό ποσό των -75- ευρώ και προσωπικά έγγραφα και
  • από προχθές (29-11-2021) έως χθες (30-11-2021) το πρωί, διέρρηξε -3- καταστήματα, αφαιρώντας από τα -2- το συνολικό χρηματικό ποσό των -60- ευρώ, ενώ από το τρίτο δεν αφαίρεσε χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διάρρηξης των καταστημάτων, αφαίρεσε ποδήλατο από αυλή οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- διαρρηκτικό εργαλείο (σκύλα), -1- μπαταρία αυτοκινήτου και το αφαιρεθέν ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε άλλα αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.