Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

31-07-2021: Συνελήφθη αλλοδαπή για καλλιέργεια κάνναβης στην Κέρκυρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 31 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη αλλοδαπή για καλλιέργεια κάνναβης στην Κέρκυρα
Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -137- δενδρύλλια

Συνελήφθη, χθες (30.07.2021), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, αλλοδαπή, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν τη καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, η αλλοδαπή, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε θαμνώδη και δύσβατη περιοχή, δίπλα στην οικία της, διατηρούσε οργανωμένη φυτεία (137) δενδρυλλίων κάνναβης, το ύψος των οποίων έφθανε έως και τα τρία (3) μέτρα.

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρα.