Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

05-07-2021: Εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

                                                                                                Θεσσαλονίκη, 5 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 ατόμων

Με ομάδα συνεργών τους πλησίασαν έναν άνδρα σε κατάστημα όπου του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο

Μετά από άμεση κινητοποίηση και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων, για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2021, ομάδα 7 ατόμων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο έναν ημεδαπό άνδρα σε κατάστημα της Χαλκιδικής.

Όπως εξακριβώθηκε, οι 2 από τους παραπάνω αλλοδαπούς και ακόμη ένας συνεργός τους, ακινητοποίησαν τον ημεδαπό με σωματική βία και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο τρίτος αλλοδαπός και οι άλλοι συνεργοί τους, τους ανέμεναν με σκοπό την διαφυγή τους με οχήματα.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία και των υπόλοιπων συνεργών τους.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.